Inschrijven

Bent u enthousiast over Oeboentoe?
Dan nodigen wij u uit om een kijkje bij ons komen nemen tijdens een rondleiding. Vanaf 3 jaar kunt u uw kind bij ons aanmelden. Let op: In de komende periode tot de zomer zullen wij alléén een rondleiding inplannen wanneer uw kind vóór 1 oktober 2022 ingeschreven dient te worden. Overige aanvragen plannen wij in voor de periode na de zomervakantie.

Bij de rondleiding ontvangt u van ons een aanmeldformulier. Na inlevering van het aanmeldformulier ontvangt u bij toelating binnen 2 weken een bevestiging van de inschrijving.

Ongeveer één maand vóór de vierde verjaardag van uw kind neemt de leerkracht contact met u op om nader kennis te maken en een wenafspraak te maken. Het is gebruikelijk dat nieuwe kinderen (van 4 jr. oud) de eerste week 'wennen'; zij gaan dan halve dagen, tot 12.00 uur, naar school.

Kan ieder kind onze school bezoeken?
Op onze school is elk kind welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond én capaciteiten. Wij bieden dus graag ieder kind een fijne plek op onze school; toch kan dat niet altijd: U kunt hier meer over lezen in ons Toelatingsbeleid.
 

Leerlingen aan het woord

"Je krijgt veel aandacht en wordt geholpen als je hulp nodig hebt."

"De juf is alleen streng als het echt nodig is en dat vind ik goed."